Läppiercing

Används till monroe, läpppiercing, kindpiercing och även till öra såsom ex helix och tragus. En labret piercing kan sitta nästan var som helst runt munnen, sitter den på vänster sida av läpparna kallas det monroe piercing och referar till Marlyn Monroes skönhetsfläck som hon alltid bar på kinden, sitter den på höger sida brukar det i stället men inte lika ofta kallas madonna piercing. Sitter labreten precis ovanför läppen mellan näsan och överläppen kallas det medusa piercing. En labret som oftast har en platt baksida kan också användas i örat som tillexempel tragus piercing, flärpen som sticker ut i örat. Eller till helix piercing, örats övre brosk.

Labret piercings olika material och storlekar.

Eftersom du kan ha ett labret smycke på så många olika ställen varierar den också i många olika storlekar och material. Vi har ett brett utbud på bas labretter där du kan välja mellan, 1,2mm eller 1,6mm tjocklek på staven och från 6mm och uppåt på längden. Basen finns i kirurg stål och kirurg stål med svart plätering över, bas sortimentet kan också väljas med bollar eller konor. Andra material som vi erbjuder är bioflex material och titan, båda är väldigt bra om man är känslig eller allergisk. Vi har också smycken med olika sorters pläteringar, då är det oftast kirurg stål i grunden med en guld, roséguld, titan eller svart plätering över. 

Läppiercing med ädelsten eller dekoration.

Många väljer labret piercing med någon form av ädelsten eller dekoration på, de flesta av ädelstenarna i våra smycken är cubic zirconia stenar som är väldigt fina och tåliga. Är det andra typer av sten eller ädelstenar så står det i produkt texten. 

 

Twister med stjärna

69 kr 10 kr
I lager.