Piercingverktyg

Att köpa verktyg och nålar för hemmabruk, kan vara ett smidigt sätt att göra egna piercingar, tänk på att alltid desinfektera nålar, smycken och verktyg innan de används! Är du det minsta osäker rekommenderar vi att du går till en utbildad piercare eller studio.

Nålar / Kanyler

Vi har både vanliga nålar i olika storlekar, dessa säljs i 5 pack. Våra kanyler beställs så fort de börjar ta slut men det tar väldigt lång tid att få hem dem därför kan vissa storlekar hinna ta slut. Att pierca med I.V Catheter / Kanyler är väldigt skonsamt och förenklar håltagningen avsevärt, det är dock inte lika ekonomiskt. Kanylerna är sterilförpackade. Materialet i nålarna är 316L kirurg stål.

Verktyg / Tänger

Vi har både stål verktyg och plast verktyg, är du en studio och använder verktygen mycket är stål verktyg att föredra, våra plast verktyg är sterilförpackade en och en men vi rekommenderar ändå att du desinfekterar dem innan användning! Saknar du något verktyg hör gärna av dig så skall vi se om vi kan få hem det! kontakta oss på [email protected]