Bröstpiercing

Bröstsmycken som sitter i genom bröstvårtan är oftast en barbell med en dekoration eller ett smycke på, vi har många olika varianter, och det handlar mest om tycke och smak, vad trivs du bäst med? Vill du ha något med ädelstenar eller kanske ormar eller spindlar?

Bröstpiercings olika material och storlekar.

När det kommer till storlekar kan du välja egentligen helt själv eftersom en vanlig rak barbell kan användas kan du också välja mellan många olika storlekar, men om du vill ha med dekoration på är det oftast 1,2mm eller 1,6mm tjocklek på staven. De olika materialen på bröstsköldar som vi erbjuder är: Kirurg stål och titan, vi har även bröstpiercingar med olika typer av pläteringar, då är det oftast kirurg stål i grunden med en guld, roséguld eller svart plätering över.

Bröstsmycken i flerpack eller glow in the dark.

En del av våra bröst piercingar säljs endast i två pack, men då står det på produkten vilka dessa gäller. Vi har även glow in the dark smycken, alltså smycken som lyser i mörkret, dessa måste laddas upp under en lampa eller stark ljuskälla innan de lyser riktigt bra. 

Värderingar och etik kring våra smycken

Vi anser att piercing smycken skall vara personligt och alla har sin egen stil, vi vill kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt för att alla skall kunna hitta just sin favorit. Smycken som innehåller nakenhet och sex ser vi inget problem med så länge det följer lagen. Men vi tar däremot stark avstånd till allt som har med våld, vapen, hets mot folkgrupp och minoriteter och droger att göra, smycken som visar eller har budskap med sådant innehåll kommer vi inte att sälja. Detta är ett lätt beslut från vår sida då detta inte följer de etik regler vi vill stå för. Har ni frågor eller synpunkter om detta är ni välkomna att kontakta oss.  

 

Bröstsköld med pil

119 kr 69 kr
I lager.