Näspiercing

Att ta hål i näsan är efter öra och navel bland de vanligaste piercingarna. Ett fint näs smycke är väldigt dekorativt och går att variera i så många olika färger och former. Mycket handlar om vad du trivs med själv och vart du har valt att pierca dig.

Näs smyckens olika typer och material.

Vi erbjuder allt i från näsringar, böjda, raka, septum, och bend it yourself piercingar. Kanske du inte har vågat att ta steget helt ut och vill ha en låtsas piercing? Kolla under vår kategori fake. När det kommer till material kan vi erbjuda: kirurg stål, titan, silver, guld, akryl och bioflex material. Vi har även olika pläteringar, då är det oftast kirurg stål i grunden med en guld, roséguld eller svart plätering över. Allt handlar om tycke och smak!

Ädelstenar eller andra dekorationer.

Många som köper näspiercing vill gärna ha med en ädelsten, det finns väldigt mycket att välja på och stenarna kan vara skurna i fyrkanter, hjärtan stjärnor eller någon annan form. De finns också i de allra flesta färger. Ädelstenarna i våra smycken är för det mesta Cubic Zirconia stenar som är väldigt tåliga och fina. Om det är någon annan slags sten som tillexempel opal sten så står det i produkttexten. 

Näspiercing med stjärna

39 kr 15 kr
I lager.