Hur hänger piercing och kroppspositivitet ihop?

Vi förstår att ni undrar, men det är egentligen ganska enkelt. Piercing är ett sätt att uttrycka sig på, att vara unik, att kanske ibland även sticka ut från mängden. Vi gillar det unika, det som kanske inte alltid anses vara riktigt accepterat. 
Därför tycker vi det är helt galet att det bara skall vara några få kroppstyper som anses normala och accepterade när det finns så många vackra kroppsformer och utseenden där ute. Kroppsideal är påhittade och påhejade av oss butiker. 
Så vi vill ta ett första steg mot en mer accepterande och välkomnande butik, låt oss tillsammans visa att det finns så många häftiga piercingarna och kroppar där ute! Vi gör så här: När ni postar bilder på sociala medier och vill synas här på denna sidan lägg till hashtaggen #piercingpositiv så skapar vi tillsammans ett bildbibliotek med bilder! Och är piercingarna även köpta hos oss länkar vi till produkten så att andra kan se piercingarna ni har köpt. Vi skriver självklart vart bilderna kommer ifrån. Vi kommer börja med att lägga upp lite bilder som vi tycker är snygga! 


Att vara sig själv är det vackraste!