Ögonbrynspiercing

Att välja ögonbryns smycke är precis som att välja vilket smycke som helst, mycket går på tycke och smak. Vi vill att du skall kunna hitta just din favorit hos oss. Därför tycker vi det är viktigt att det skall finnas smycken i alla material och färger. Kanske du vill ha med ädelsten eller guldpläterad. Hos oss hittar du ett brett utbud!

Ögonbryns smycken i olika material och storlekar.

En ögonbrynspiercing finns i många olika storlekar och material. Vi erbjuder titan, kirurg stål, akryl och bioflex material. Sen har vi också ögonbryns smycken som är pläterade med både guld, roséguld, svartpläterad och titan. När det gäller att välja storlek är det väldigt induviduellt. I vårt bas sortiment hittar du storlekar från 6mm upp till 14mm längder på stavarna. och 1,2mm och 1,6mm på tjockleken, du kan också välja om du vill ha bollar eller konor vilket gör att det är väldigt enkelt att ändra utseende på ditt smycke. 

Flerpack eller presentförpackningar

Om du inte är helt säker på vad du gillar, eller kanske du vill ge bort det i present, har vi både fina flerpack och presntförpackningar på ögonbryns piercingar. Kanske du vill sätta ihop en egen present lämna då gärna en kommentar till oss så löser vi en presentpåse. 

Ögonbrynspiercing

49 kr 19 kr
I lager.