Ibland behöver man lite extra inspiration!

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna. 


Navel piercing

Att välja rätt navelpiercing kan vara svårt eftersom det är en djungel av fina och vackra navelsmycken, men det som är viktigt att tänka på är om du vill ha något som skall hänga eller ett smycke som skall vara litet och lätt. En del tycker att det är fint med omvända navelsmycken då staven inte syns. Gravidpiercing kan vara skönt att ha när magen växer då väljer du själv längd på staven.  
Töjningar

Pluggar, tunnlar eller tapers. Det finns så mycket att välja på att det ibland kan vara svårt att ta ett beslut, här nedan ser du hur några av våra smycken kan se ut. Om man skall välja organiskt material, titan eller stål är en smaksak men det kan vara bra att veta att organiska material andas bättre och luktar mindre. Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.
          
      

Ögonbryns piercing

Här kan du se några av våra smycken till ögonbryn, En ögonbrynspiercing hamnar gärna i fokus så det är viktigt att hitta sin favorit. Klicka på bilderna nedan för att komma till produkterna.
Septum

Septum piercing har blivit en väldigt populär piercing de sista åren. Här ser du några förslag på produkter. Man kan använda både en ring, en clickers eller en hästsko. Samma gäller smiley piercing.          

Läpp piercing

Smycke som används mest vid läpp/kindpiercing är labret, en stav där en sida är en platta och den andra sidan en boll, kona eller topp. Både på monroe piercing och medusa kan det vara skönt med en platt baksida för att smycket inte skall irritera tänderna. Men även hästsko och ringar passar till läpp. Även i örat som tillexempel på tragus och helix piercing kan det vara skönt med en platt baksida. Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.

Tungpiercing

Tungpiercing är vanligtvis en rak barbellstav med bollar/kulor som man kan byta till olika toppar för att få ett annat utseende på smycket. Vi har många olika tungpiercingar. Här kan du se ett litet urval.

Öronpiercing

Det finns många olika typer av öronpiercing, Helix, Tragus, Daith, Conch, industrial. Vi har samlat ett litet urval av inspirationsbilder. Även ett vanligt örhänge hål är en typ av piercing därför har vi samlat lite bilder på det också. 


Näspiercing

Vad man skall ha för slags piercing i näsan är en smaksak, vissa tycker att en ring är snyggast andra vill ha en rak stav eller böja själv. Det finns många olika varianter och det kan vara svårt att välja. Vi har även näspiercing som redan är böjda eller som är skruvade allt efter tycke och smak.


Dermal och surface piercing

Dermal piercing där du sätter ett ankare under huden för att sen kunna skruva på olika typer av toppar kan man ha nästan var som helst på kroppen och det går att byta utseende väldigt enkelt med olika toppar. Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.